info@allinverhuur.nl
tel: 085-489 40 50

Transportkosten, zo laag ?
Ja het klopt echt, wij berekenen in veel gevallen slechts 17.50 Euro aan transportkosten.Voor de eilanden wordt een hoger tarief berekend! 
 
HOE IS HET MOGELIJK DAT DE TRANSPORTKOSTEN ZO VEEL LAGER ZIJN DAN BIJ DE ANDERE VERHUURBEDRIJVEN ?
Doordat wij onze ritten goed combineren, kunnen wij de transportkosten laag houden.


WANNEER WORDEN DE INGEHUURDE MATERIALEN AANGELEVERD ?
In principe leveren wij de ingehuurde materialen een dag voor gebruik en halen we deze de dag daarna weer bij u op. U betaalt natuurlijk alleen voor de dag waarop u de materialen gebruikt. Bij gebruik in het weekend worden de materialen ook wel vaak vrijdag geleverd en maandags weer opgehaald.

HOE LAAT WORDT MIJN BESTELLING AANGELEVERD ?
Wij kunnen u een dag voor levering een richttijd doorgeven. U kunt ons dan even bellen om hier iets over af te spreken. Ook kunt u bij ons een mobiel telefoonnummer achterlaten, onze chauffeur kan dan altijd nog even contact met u opnemen.

MOET IK DE INGEHUURDE MATERIALEN WEER SCHOON INLEVEREN ?
U hebt zelf de keuze of u alles schoon of vuil inlevert. Wij berekenen 20% aan afwas-/schoonmaakkosten als u alles weer vuil inlevert (voor apparatuur zoals barbecues, friteuses, bakplaten, etc. gelden hogere tarieven).

HOE VER VAN TEVOREN DIEN IK MIJN BESTELLING TE PLAATSEN ?
U kunt vaak nog tot een dag voor de huurdatum materialen bij ons bestellen. Wel wordt uiteraard de kans steeds groter dat de benodigde materialen niet meer beschikbaar zijn. Zeker in de zomermaanden zijn onze sport- en spelmaterialen zeer geliefd, vroegtijdig reserveren is daarom vaak ons advies.

HOE IS DE PRIJSBEREKENING ALS IK DE MATERIALEN VOOR MEERDERE DAGEN NODIG HEB ? 
Voor spelmaterialen en traktaties geldt: voor de eerste volgende dag berekenen wij 50% van de huurprijs, voor de daarop volgende dagen berekenen wij slechts 25% van de huurprijs.
Voor partymaterialen geldt: voor verlengingsdagen berekenen wij 15% van de huurprijs.
 
MOCHT UW VRAAG HIERMEE NIET BEANTWOORD ZIJN, DAN KUNT U NATUURLIJK ALTIJD TELEFONISCH CONTACT MET ONS OPNEMEN VIA 0223- 668044